Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36704
Название: | Вплив використання кормової добавки орегано на якість тушок курчат-бройлерів |
Авторы: | Паращенко, В. А. Шершнев, В. П. Кущ, М. М. Ляхович, Л. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Паращенко В. А., Шершнев В. П., Кущ М. М., Ляхович Л. М. Вплив використання кормової добаввки орегано на якість тушок курчат-бройлерів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 64-65. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36704 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-64-65.pdf | 159.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.