Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36681
Назва: Виробництво йогурту з додаванням сиропу Roasted Hazelnut
Автори: Степашко, О. Г.
Дігтяр, С. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Степашко О. Г., Дігтяр С. В. Виробництво йогурту з додаванням сиропу Roasted Hazelnut. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 56-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36681
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-56-58.pdf178.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.