Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36044
Название: Міжнародні стандарти управління якістю послуг ISO серії 9000 у практиці вітчизняних підприємств готельно-ресторанного господарства
Авторы: Носач, Л. Л.
Соболєва, Н. Ф.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Носач Л. Л., Соболєва Н. Ф. Міжнародні стандарти управління якістю послуг ISO серії 9000 у практиці вітчизняних підприємств готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 165-166
Серия/номер: Міжнародна економіка;Секція 11
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36044
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_2-165-166.pdf173.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.