Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35369
Title: | Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв |
Authors: | Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна Касабова, Катерина Рубенівна Степанькова, Галина Вячеславівна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. Х. : ДБТУ, 2023. 49 с. |
Abstract: | Метою вивчення освітньої компоненти «Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв» є формування компетентностей, що дозволять керувати якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв та набуття навичок розробки документації щодо систем управління якістю |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35369 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_uprav_yakistyu_181_2023.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.