Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257
Название: | Харчова безпечність в ресторанній індустрії |
Авторы: | Колеснікова, Марина Борисівна Черемська, Тетяна Володимирівна |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків.: РВВ ДБТУ |
Библиографическое описание: | Харчова безпечність в ресторанній індустрії: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», перший (бакалаврський) РВОМ; уклад.: Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків.: РВВ ДБТУ, 2022. 102 с. |
Краткий осмотр (реферат): | До опорного конспекту лекцій з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» включено основні матеріали лекцій за окремими темами, а також рекомендовану літературу. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_KHARCH_ BEZPECHNIST_181_22.pdf | 2.85 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.