Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257
Название: Харчова безпечність в ресторанній індустрії
Авторы: Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків.: РВВ ДБТУ
Библиографическое описание: Харчова безпечність в ресторанній індустрії: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», перший (бакалаврський) РВОМ; уклад.: Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків.: РВВ ДБТУ, 2022. 102 с.
Краткий осмотр (реферат): До опорного конспекту лекцій з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» включено основні матеріали лекцій за окремими темами, а також рекомендовану літературу. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_KHARCH_ BEZPECHNIST_181_22.pdf2.85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.