Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257
Title: | Харчова безпечність в ресторанній індустрії |
Authors: | Колеснікова, Марина Борисівна Черемська, Тетяна Володимирівна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків.: РВВ ДБТУ |
Citation: | Харчова безпечність в ресторанній індустрії: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», перший (бакалаврський) РВОМ; уклад.: Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків.: РВВ ДБТУ, 2022. 102 с. |
Abstract: | До опорного конспекту лекцій з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» включено основні матеріали лекцій за окремими темами, а також рекомендовану літературу. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_KHARCH_ BEZPECHNIST_181_22.pdf | 2.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.