Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257
Title: Харчова безпечність в ресторанній індустрії
Authors: Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків.: РВВ ДБТУ
Citation: Харчова безпечність в ресторанній індустрії: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», перший (бакалаврський) РВОМ; уклад.: Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Харків.: РВВ ДБТУ, 2022. 102 с.
Abstract: До опорного конспекту лекцій з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» включено основні матеріали лекцій за окремими темами, а також рекомендовану літературу. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35257
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_KHARCH_ BEZPECHNIST_181_22.pdf2.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.