Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35173
Название: Аналіз міжнародних вимог до якості харчових продуктів
Авторы: Омельяненко, Є. Є.
Научный руководитель: Шаніна, О. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Омельяненко Є. Є. Аналіз міжнародних вимог до якості харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шаніна О. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 180.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35173
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_180-180.pdf135 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.