Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34496
Название: Вдосконалення процесу холодного видавлювання деталі типу "стакан"
Авторы: Колісник, К. Д.
Научный руководитель: Кузьменко, В. І.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Колісник К. Д. Вдосконалення процесу холодного видавлювання деталі типу "стакан". Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Кузьменко В. І. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 66.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34496
Располагается в коллекциях:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_molod_i_sg_2019-66.pdf193.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.