Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33789
Назва: Удосконалення способу виробництва багатокомпонентних пастоподібних рослинних напівфабрикатів високого ступеня готовності
Автори: Титаренко, Н. В.
Науковий керівник : Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Титаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва багатокомпонентних пастоподібних рослинних напівфабрикатів високого ступеня готовності. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 16-17
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33789
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-16-17.pdf241.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.