Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33789
Title: | Удосконалення способу виробництва багатокомпонентних пастоподібних рослинних напівфабрикатів високого ступеня готовності |
Authors: | Титаренко, Н. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Загорулько, А. М. Загорулько, О. Є. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Титаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва багатокомпонентних пастоподібних рослинних напівфабрикатів високого ступеня готовності. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 16-17 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33789 |
Appears in Collections: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-16-17.pdf | 241.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.