Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33357
Назва: Фізичні методи дослідження якості та складу риби й рибних продуктів
Автори: Сизонова, К. С.
Науковий керівник : Воронцова, Ж. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сизонова К. С. Фізичні методи дослідження якості та складу риби й рибних продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Воронцова Ж. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 415.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33357
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_415.pdf123.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.