Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33335
Название: Визначення умов структуроутворення загусників полісахаридної природи
Авторы: Сєнік, В. В.
Федченко, М. І.
Научный руководитель: Гурікова, І. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сєнік В. В., Федченко М. І. Визначення умов структуроутворення загусників полісахаридної природи. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 398.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33335
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_398.pdf183.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.