Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33324
Title: Проблеми збагачення харчових продуктів йодом
Authors: Бобрішова, І. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Аксьонова, О. Ф.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бобрішова І. С. Проблеми збагачення харчових продуктів йодом. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Аксьонова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 388.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33324
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_388.pdf132.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.