Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33268
Название: Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки
Авторы: Постнов, Г. М.
Червоний, В .М.
Дата публикации: апр-2011
Библиографическое описание: Г.М. Постнов, В.М. Червоний, Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 54
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33268
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-54.pdf233.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.