Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33265
Название: Дослідження впливу товщини плівки на кінетику конвективного сушіння грибного пюре
Авторы: Поперечний, А. М.
Гніцевич, В. А.
Корнійчук, В. Г.
Чехова, Н. С.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Поперечний А.М., Гніцевич В.А., Корнійчук В.Г., Чехова Н.С. Дослідження впливу товщини плівки на кінетику конвективного сушіння грибного пюре. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 51-52
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33265
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-51-52.pdf324.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.