Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33257
Название: Використання відносних шумових характеристик для устаткування ресторанного господарства у високочастотному діапазоні
Авторы: Заплетніков, І. М.
Жидков, Ю. В.
Севаторова, І. С.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Заплетніков І.М., Жидков Ю.В., Севаторова І.С., Використання відносних шумових характеристик для устаткування ресторанного господарства у високочастотному діапазоні. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 43-44
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33257
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-43-44.pdf341.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.