Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33170
Назва: Застосування препаратів рослинного походження у оздоровчих технологіях молочних консервів
Автори: Рижикова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Х.: РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Застосування препаратів рослинного походження у оздоровчих технологіях молочних консервів: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 28 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33170
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_molochnykh konserviv_204_23.pdf472.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.