Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32863
Название: Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини
Авторы: Шершньов, Г. Г.
Сардаров, А. М.
Научный руководитель: Маяк, О. А.
Михайлов, В. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шершньов Г. Г., Сардаров А. М. Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк О. А., Михайлов В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 329.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32863
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_329.pdf121.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.