Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Ю. М.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.date.accessioned2023-05-18T10:20:36Z-
dc.date.available2023-05-18T10:20:36Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationХацкевич Ю. М., Дьяков О. Г., Онищенко В. М. Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копчення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 200-201uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32479-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3-
dc.titleДослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копченняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-200-201.pdf184.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.