Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32391
Название: | Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технології |
Авторы: | Кись, В. В. Погарський, О. С. |
Научный руководитель: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Кись В. В., Погарський О. С. Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технології. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 155-156. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32391 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_155-156.pdf | 267.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.