Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32390
Название: Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів
Авторы: Кись, В. В.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кись В. В. Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 154-155.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32390
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_154-155.pdf297.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.