Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSorokina, S. V.-
dc.contributor.authorShevchenko, E. E.-
dc.contributor.authorAfanasieva, V. A.-
dc.date.accessioned2023-05-16T15:58:31Z-
dc.date.available2023-05-16T15:58:31Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationSorokina S.V., Shevchenko E.E., Afanasieva V.A. Influence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpots. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 15-16uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32279-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleInfluence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpotsuk_UA
dc.title.alternativeВплив додаткової обробки на споживчі властивості керамічних горщиків для квітівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-15-16.pdf207.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.