Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31891
Название: Технологія м'ясо-субпродуктових паштетів спеціального призначення
Авторы: Носань, А. Е.
Научный руководитель: Свідло, К. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Носань А. Е. Технологія м'ясо-субпродуктових паштетів спеціального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 35.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31891
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_35.pdf137.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.