Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31700
Title: | Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи |
Authors: | Степанькова, Г. В. Олійник, С. Г. Малафаєв, М. Т. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Степанькова Г. В., Олійник С. Г., Малафаєв М. Т. Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 161-163 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31700 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-161-163.pdf | 203.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.