Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31700
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Степанькова, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Малафаєв, М. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-09T11:04:47Z | - |
dc.date.available | 2023-05-09T11:04:47Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Степанькова Г. В., Олійник С. Г., Малафаєв М. Т. Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 161-163 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31700 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-161-163.pdf | 203.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.