Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Назва: Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу
Автори: Янчева, М. О.
Коваленко, С. М.
Москаленко, О. В.
Дата публікації: 19-кві-2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Янчева М.О., Коваленко С.М., Москаленко О.В. Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 122-123
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-122-123 (1).pdf319.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.