Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31460
Назва: Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products
Інші назви: Дослідження впливу композиції „Кріолакт” на харчову та біологічну цінність м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Автори: Yakovleva, Iu.
Дата публікації: 19-тра-2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Iu.V. Yakovleva Яковлева. Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120-121
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-120-121 (1).pdf365.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.