05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : [2] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 2 з 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту: автореф. дис. … канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПерцевой, Федір Всеволодович; Любенко, Галина Дмитрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 2 з 2