Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31023
Название: Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста
Другие названия: Влияние трансглютаминазы на газообразующую и газоудерживающую спсобность рисового теста
Influence of liquid phase and enzyme of transglyutaminazi is on biochemical processes of bezglyutenovogo of dough
Авторы: Шаніна, О. М.
Алексенко, В. О.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Шаніна О. М. , Алексенко В. О. Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 341-349
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування різної рідкої фази та ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенового тіста для хлібобулочних виробів. Встановлено підвищення газоутворюючої та газоутримуючої здатності, що дозволяє дати позитивний прогноз щодо якості готової хлібобулочної продукції
В статье рассмотрено технологические и научные аспекты использования разной жидкой фазы и фермента трансглютаминазы (ТГ) как структурообразователя безглютенового теста для хлебобулочных изделий. Установлено повышение гоазообразующей и газоудерживающей способности, что позволяет дать позитивный прогноз относительно качества готовой хлебобулочной продукции
In the article the technological and scientific aspects of application of different liquid phase and enzyme of transglyutaminaza (TG) are considered as strukturoutvoryuvacha of bezglyutenovogo dough for bakegoodss. The increase of gazoutvoryuyuchei and gas-retaining ability is set due to formation of tie-bars between the molecules of albumen
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31023
Располагается в коллекциях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VISNUK_№152_2014_52.pdf315.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.