Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31021
Назва: Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зерен
Інші назви: Технология восточных сладостей с использованием «лёгких» гречневых зерен
Technology of oriental sweets with using of "light" buckwheat grains
Автори: Терлецька, О. М.
Павлюченко, О. С.
Фурманова, Ю. П.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Терлецька О. М. , Павлюченко О. С. , Фурманова Ю. П. Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зерен. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 325-334
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено хімічний склад та біологічну цінність зерна гречки. Обґрунтовано оптимальні параметри отримання «легких» гречаних зерен для виробництва грильяжу. Встановлено оптимальне співвідношення карамельного сиропу та «легких» гречаних зерен при виробництві грильяжу
В статье исследован химический состав и биологическая ценность зерна гречихи. Обоснованы оптимальные параметры получения «лёгких» гречневых зерен для производства грильяжа. Установлено оптимальное соотношение карамельного сиропа и «лёгких» гречневых зерен при производстве грильяжа
The article is concerned with the chemical composition and biological value of grain buckwheat. It is justified optimal parameters of obtaining the "lungs" of buckwheat grains. The optimal ratio of caramel syrup and "lungs" of grain in the manufacture of roasting is determined
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31021
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_50.pdf268.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.