Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31015
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T12:01:13Z | - |
dc.date.available | 2023-04-27T12:01:13Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В. , Перцевой Ф. В. , Бідюк Д. О. , Гурський П. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 286-291 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31015 | - |
dc.description.abstract | Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення | uk_UA |
dc.description.abstract | Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физикохимических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние свободной влаги как фактора окисления | uk_UA |
dc.description.abstract | Installed cheese shelf life of herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physico-chemical characteristics of the product. Given the prescription stuff, Influence of free water as a factor in the oxidation | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані | uk_UA |
dc.title.alternative | Обоснование срока хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии | uk_UA |
dc.title.alternative | Substantiated timeframe storage cheese products with herbal supplements freeze | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_44.pdf | 278.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.