Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31014
Назва: | Магнитная обработка воды в пищевой промышленности |
Інші назви: | Магнітна обробка води в харчової промисловості Magnetic water treatment in food industry |
Автори: | Боровикова, Н. А. Фефелов, А. А. Попова, В. Н. Григоренко, С. А. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Боровикова Н. А. , Фефелов А. А. , Попова В. Н. , Григоренко С. А. Магнитная обработка воды в пищевой промышленности. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 281-286 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Короткий огляд (реферат): | В статье предложено использование магнитных полей для улучшения технологических показателей воды в различных технологиях пищевой промышленности У статті запропоновано використання магнітних полів для покращення технологічних показників води в різних технологіях харчової промисловості The paper proposes the use of magnetic fields to improve the technological parameters of water in various food processing technologies |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31014 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_43.pdf | 366.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.