Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorІзмайлова, О. О.-
dc.date.accessioned2023-04-27T11:27:03Z-
dc.date.available2023-04-27T11:27:03Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФоміна І. М. , Ізмайлова О. О. Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 261-266uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31011-
dc.description.abstractУ статті встановлені оптимальні режими замочування та пророщування зерна пшениці для подальшої переробки продукту, з метою підвищення харчової цінності зернових пластівців. Показано вплив температури, термінів замочування та пророщування зерна пшениці на довжину його паросткa, а також на зміну структурномеханічних властивостей ендосперму, вмісту вітаміну С та поліфенольних сполукuk_UA
dc.description.abstractВ статье установлены оптимальные режимы замачивания и проращивания зерна пшеницы для дальнейшей переработки продукта, с целью повышения пищевой ценности зерновых хлопьев. Показано влияние температуры, сроков замачивания и проращивания зерна пшеницы на длинну его отростка, а также на изменение структурно-механических свойств эндосперма, содержания витамина С и полифенольных соединенийuk_UA
dc.description.abstractThe optimal modes of soaking and sprouting wheat for further processing of the product in order to increase the nutritional value of cereals are presented in article. Showed the effect of temperature and timing of soaking and germination of wheat on the length of its process, and to modify the structural and mechanical properties of the endosperm, and the vitamin C and polyphenolic compoundsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleВизначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.title.alternativeОпределение оптимальных режимов проращивания зерна пшеницы для зерновых хлопьев повышенной пищевой ценностиuk_UA
dc.title.alternativeDetermining an optimal mode sprouting wheat for cereal flakes with higher nutritional valueuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_40.pdf282.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.