Випуск 1 (9) : [96] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 96
Дата випускуНазваАвтор(и)
2009Аналіз ринку слайсерів та критерії їх виборуПостнов, Г. М.; Єфімова, В. О.
2009Дослідно-промислова установка кондиціювання водиЛюбавіна, О. О.; Михайленко, В. Г.; Аксьонова, О. Ф.
2009Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибівСеменюк, Д. П.; Куценко, В. А.; Головко, М. П.
2009Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробкиЄфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Голуб, Р. В.; Глушач, О. Ю.
2009Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологієюМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.
2009Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоївМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.
2009Аналіз робочих параметрів ультрафільтраційних мембран для водоочищення закордонного виробництваДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Калішенко, Ю. В.
2009Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівомПотапов, В. О.; Петренко, О. В.; Білецький, Е. В.
2009Аналіз тенденцій розвитку світового ринку технічних засобів митного контролю для виявлення наркотичних речовинДейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О.; Кукса, А. М.
2009Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівновагиПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2009Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстрактуДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2009Підвищення ефективності роботи роторного випарникаЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.
2009Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробкиЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Лебединець, І. В.
2009Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаномЧеревична, Н. І.; Самохвалова, О. В.; Полевич, В. В.
2009Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусівЖигаленко, І. Ю.; Колеснікова, М. Б.; Панікарова, Б. О.
2009Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальціємКолесник, А. О.; Колесник, Т. Л.
2009Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировиниДубатовка, Г. В.; Асауляк, А. В.; Врем’я, І. Б.
2009Проблема перерозподілу води у швидкозаморожених фруктових десертахТележенко, Л. М.; Паскал, Ю. Г.
2009Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасахВіннікова, Л. Г.; Асауляк, А. В.; Чернер, Є. І.
2009Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузіМазуренко, І. К.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 96