Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30826
Название: | Дослідження процесу ультрафільтраціїї післяспиртової зернової барди |
Другие названия: | Исследование процесса ультрафильтрации послеспиртовой зерновой барды Investigation of ultrafiltration of grain distillery dregs |
Авторы: | Корнієнко, Л. В. Змієвський, Ю. Г. Мирончук, В. Г. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Корнієнко Л. В. , Змієвський Ю. Г. , Мирончук В. Г. Дослідження процесу ультрафільтраціїї післяспиртової зернової барди. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 156-161 |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі наведено результати досліджень процесу ультрафільтрації післяспиртової зернової барди на установках тупікового і проточного типів з використанням ультрафільтраційних мембран УПМ-10 та УПМ-50 В работе приведены результаты исследований процесса ультрафильтрации послеспиртовой зерновой барды на установках тупикового и проточного типов с использованием ультрафильтрационных мембран УПМ-10 и УПМ-50 This work presents the results of ultrafiltration ofgrain distillery dregs. The experiments were carried out in dead-end and crossflow experimental set-ups. The ultrafiltration membrane UPM-10 and UPM-50 (ZAO STC “Vladipor”, Russian Federation) were used |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30826 |
Располагается в коллекциях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_24.pdf | 311.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.