Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30794
Название: | Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини |
Авторы: | Павлюк, Р. Ю. Максимова, Н. П. Лосєва, С. М. |
Дата публикации: | 22-мая-2014 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 114-116 |
Серия/номер: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30794 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-114-116.pdf | 205.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.