Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30504
Название: Комплексне оцінювання структурно-механічних властивостей готових виробів із пісочного тіста з добавками чорноплідної горобини
Авторы: Горяйнова, Юлія Артурівна
Слащева, Аліна В'ячеславівна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Горяйнова Ю. А., Слащева А. В. Комплексне оцінювання структурно-механічних властивостей готових виробів із пісочного тіста з добавками чорноплідної горобини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 137-138.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30504
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_137-138.pdf143.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.