Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30221
Назва: Модернізація апарата для кип'ятіння сусла
Автори: Федоренко, Е.С.
Удодов, Сергій Олександрович
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Федоренко Е. С., Удодов С. О. Модернізація апарата для кип'ятіння сусла. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 99-100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30221
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_99-100.pdf121.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.