Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30163
Title: Стабілізація мікрофлори винограду препаратами наночастинок металів у процесі його зберігання
Authors: Ткаченко, С. В.
Загоруйко, В. А.
Олішевський, В. В.
Маринін, А. І.
Щербаков, О. Б.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ткаченко С.В., Загоруйко В.А., Олішевський В.В., Маринін А.І., Щербаков О.Б. Стабілізація мікрофлори винограду препаратами наночастинок металів у процесі його зберігання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 72-73
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30163
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-72-73.pdf217.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.