Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30054
Назва: Історія та культура харчування східних слов’ян
Автори: Митрофанов, А. І.
Науковий керівник : Смирнов, В. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Митрофанов А. І. Історія та культура харчування східних слов’ян. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Смирнов В. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 396.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30054
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_395.pdf102.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.