Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30022
Title: | Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типу |
Authors: | Кравченко, М. Ф. Михайлик, В. С. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кравченко М.Ф., Михайлик В.С. Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 40-41 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30022 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-40-41.pdf | 208.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.