Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30022
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorМихайлик, В. С.-
dc.date.accessioned2023-04-15T23:15:52Z-
dc.date.available2023-04-15T23:15:52Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationКравченко М.Ф., Михайлик В.С. Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 40-41uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30022-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-40-41.pdf208.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.