Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29642
Назва: Оцінка інтелектуального потенціалу підприємства як основа розвитку його конкурентоспроможності
Автори: Головко, А. М.
Науковий керівник : Шевчук, В. Ю.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Головко А. М. Оцінка інтелектуального потенціалу підприємства як основа розвитку його конкурентоспроможності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Шевчук В. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 250.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29642
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_250.pdf117.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.