Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29593
Назва: Вивчення впливу плодів шовковиці на стан білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна
Автори: Горяйнова, Ю. А.
Полякова, А. В.
Загребна, А. О.
Борлова, В. В.
Дата публікації: 19-тра-2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Горяйнова Ю.А., Полякова А.В., Загребна А.О., Борлова В.В. Вивчення впливу плодів шовковиці на стан білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 24
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29593
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-24.pdf200.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.