Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29589
Title: Проблеми йододефіциту і шляхи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктів
Authors: Головко, М.П.
Головко, Т.М.
Бакіров, М.П.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М.П., Головко Т.М., Бакіров М.П. Проблеми йододефіциту і шляхи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 20
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29589
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-20.pdf198.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.