Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29005
Назва: Використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних фаршів
Автори: Нефедов, Ю. О.
Науковий керівник : Стіборовський, С. Е.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Нефедов Ю. О. Використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних фаршів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Стіборовський С. Е. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29005
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_38-38.pdf158.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.