Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2009 : [183]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Випуск 1 (9)
[96]
Випуск 2 (10)
[87]
Перегляд
Автор
10
Павлюк, Р. Ю.
8
Дейниченко, Г. В.
8
Дюкарева, Г. І.
8
Михайлов, В. М.
8
Погарська, В. В.
6
Касілова, Л. О.
6
Постнов, Г. М.
5
Крайнюк, Л. М.
5
Крячко, Т. В.
5
Максимова, Н. П.
.
далі >
Тема
10
зберігання
6
БАР
6
функціональні продукти
5
еламін
5
збагачення
5
напої
5
напівфабрикат кістковий харчовий ...
4
кулінарна продукція
4
пастоподібні концентрати
4
рослинна сировина
.
далі >
за датою випуску
183
2009
Has File(s)
183
true