Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2009 : [183] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (9) [96]

Випуск 2 (10) [87]

Discover

Author
  • 3 Головко, Т. М.
  • 3 Захаренко, В. О.
  • 3 Карпенко, З. П.
  • 3 Крутовий, Ж. А.
  • 3 Летута, Т. М.
  • 3 Луньова, О. С.
  • 3 Маціпура, А. С.
  • 3 Перцевой, Ф. В.
  • 3 Пивоваров, П. П.
  • 3 Потапов, В. О.
  • . < previous next >
Subject
  • 10 зберігання
  • 6 БАР
  • 6 функціональні продукти
  • 5 еламін
  • 5 збагачення
  • 5 напої
  • 5 напівфабрикат кістковий харчовий ...
  • 4 кулінарна продукція
  • 4 пастоподібні концентрати
  • 4 рослинна сировина
  • . next >
Date issued
  • 183 2009
Has File(s)
  • 183 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback