Skip navigation
logo sbtu repo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2009 : [183] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Випуск 1 (9) [96]

Випуск 2 (10) [87]

Перегляд

Автор
  • 10 Павлюк, Р. Ю.
  • 8 Дейниченко, Г. В.
  • 8 Дюкарева, Г. І.
  • 8 Михайлов, В. М.
  • 8 Погарська, В. В.
  • 6 Касілова, Л. О.
  • 6 Постнов, Г. М.
  • 5 Крайнюк, Л. М.
  • 5 Крячко, Т. В.
  • 5 Максимова, Н. П.
  • . далі >
Тема
  • 10 зберігання
  • 6 БАР
  • 6 функціональні продукти
  • 5 еламін
  • 5 збагачення
  • 5 напої
  • 5 напівфабрикат кістковий харчовий ...
  • 4 кулінарна продукція
  • 4 пастоподібні концентрати
  • 4 рослинна сировина
  • . далі >
за датою випуску
  • 183 2009
Has File(s)
  • 183 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок