Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28714
Название: Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів
Авторы: Хохітва, К. В.
Щербина, С. О.
Бударина ., А. І.
Полна, В. І.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хохітва К. В., Щербина С. О., Бударина А. І., Полна В. І. Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В.І., Лшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 53
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28714
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-53.pdf200.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.